Ammattilaisten TurvaSatama

Ihmisten kanssa tehtävä työ on jatkuvaa oppimista ja uuden oivaltamista. Ammattilainen, joka pitää työstään ja on motivoitunut, osaa myös kohdata haastavat tilanteet oikealla tavalla. Uuden oppiminen ja itsensä haastaminen pitää mielen virkeänä ja työn mielekkäänä.

Me TurvaSatamassa uskomme elinikäiseen oppimiseen ja tarjoamme jokaiselle sopivia koulutuksia räätälöidysti. Voit tilata meiltä 1,5h-6h koulutuksia oman organisaatiosi tai työyhteisösi tarpeisiin.

Kaikki koulutukset:

Krooninen kipu ja seksuaalisuus – työkaluja henkilöille, jotka haluavat nauttia elämästä ja seksuaalisuudesta.

Maahanmuuttaja-asiakkaan kohtaaminen –erilaisessa yhteiskunnassa kasvaneen asiakkaan voi olla vaikeata hahmottaa miten terveydenhuolto, lastensuojelu ja sosiaalityö toimii. Kielitaito, käsitteiden erilainen merkitys ja viestintämuodot voivat luoda haasteita asiakastyöhön. Ymmärtääkö asiakas mitä sanot ja/tai ymmärrätkö sinä asiakasta?Tarjoamme koulutusta ammatilaisille ja muille asiasta kiinnostuneille, jotka kohtaavat monimuotoisista taustoista tulevia asiakkaita työssään. Kouluttajana Johanna Aapakallio.

Mielenterveys yhteisöllisessä kulttuurissa – mitä mielenterveys tarkoittaa yhteisöllisessä kulttuurissa ja patriarkaalisessa yhteiskunnassa? Onko kaikilla ihmisillä eri puolilla maailmaa samoja käsitteitä kuvaamaan mielenterveyttä ja sen häiriöitä? Nykypäivänä kohtaamme ihmisiä, joilla on erilainen tausta, kasvuympäristö ja käsitemaailma. Miten voisimme kohdata asiakasta ja puhua mielenterveydestä niin, että asiakas ymmärtää meitä ja me asiakasta. Koulutus on tarkoitettu ammattilaisille ja muille asiasta kiinnostuneille. Kouluttajana Johanna Aapakallio.

Islam ja seksuaalisuus – mitä islam sanoo seksistä ja seksuaalisuudesta? Mikä on islamin ihmiskäsitys ja mitä seksuaalisuus tarkoittaa islamin uskonnon näkökulmasta katsottuna? Koulutus on tarkoitettu ammattilaisille ja muuten aiheesta kiinnostuneille henkilöille. Kouluttajana Johanna Aapakallio.

Seksuaalisuus ja LGBTIQ* käsitteet yhteisöllisissä kulttuureissa – yhteisöllisessä kulttuurissa ja patriarkaalisessa yhteiskunnassa seksuaali-identiteetti ja seksuaalinen suuntautuminen voi aiheuttaa hämmennystä ja ongelmia. Koulutuksessa käsitellään yhteiskuntarekenteiden vaikutusta yksilön elämään, seksuaali- ja sukupuoli-identiteetin käsitteitä ja merkityksiä patriarkaalisen yhteiskunnan näkökulmasta. Koulutus on tarkoitettu ammattilaisille ja kaikille asiasta kiinnostuneille. Kouluttajana Johanna Aapakallio.

Työkaluja kehitysvammaisten seksuaalisuuden kohtaamiseen – koulutus on tarkoitettu sosiaali -ja terveydenhoitoaln työntekijöille, seksuaalineuvojille ja muille asiasta kiinnostuneille.

Täytä lomake, otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian

  Nimesi tai kutsunimesi (pakollinen)

  Organisaatio (pakollinen)

  Puhelinnumerosi (pakollinen)

  Sopiva päivä ja aika

  Koulutukset

  Viesti

  Palautteita koulutuksista:

  ”Opin kehitysvammaisen seksuaalisuuden kohtaamisesta uusia asioita. Kiitos kouluttajille”.

  ” Sain työkaluja monikulttuuristen asiakkaiden kohtaamiseen.”

  ”Islamin paratiisikäsitys oli mielenkiintoinen. Opin paljon muutakin koulutuksessa.”